Смак

Немає потреби псувати барвниками і ароматизаторами те, що природа і так створила досконалим і смачним. Соки Galicia виготовлені за технологією прямого віджиму без використання жодних консервантів, підсолоджувачів чи інших штучних складників. Вичавлений сік зі стиглих фруктів піддається виключно «лагідній» пастеризації, тобто нагрівається лише до 92°C, щоб унеможливити розвиток мікроорганізмів. Однак ця технологія дозволяє зберегти максимум корисних речовин і смакових властивостей, якими природа наділила фрукти і ягоди.

Ми підібрали для вас найкращі смакові тандеми фруктів і ягід з яблуком, які прекрасно вгамують спрагу і принесуть задоволення і користь. Чистий яблучний сік буде до вподоби поціновувачам класичних смаків. Вишуканий смак яблучно-вишневого — задовільнить гурманів, а яблучно-морквяний — найкраще смакуватиме дітям. Кожен віднайде свій улюблений смак соків Galicia.

Поділитись: