14 грудня під Львові стартувала довгоочікувана дводенна Міжнародна науково-практична конференція «Технології та інновації: ягідництво і переробка». Організатор конференції – видавничо-інформаційний проект «Технології та Інновації» – зібрав разом понад 350 гостей з різних регіонів України, а також з Польщі, Білорусі, Італії.
Ділитися досвідом, обговорювати проблеми та перспективи галузі, отримувати знання з’їхалися експерти ринку, досвідчені ягідники і новачки цього бізнесу, виробники посадкового матеріалу, технологій, засобів захисту і живлення рослин, техніки. Центральними темами стали успішне ягідництво, способи переробки ягід і експорт продукції. Традиційно відбулися масштабна виставка європейських і українських компаній, презентація-дегустація продуктів і традиційних українських напоїв на основі ягід, фруктів і меду, а також бізнес-тур з майстер-класами.
Після і під час обговорень, усі учасники набирались енергії та хорошого настрою з допомогою соків прямого віджиму Galicia.