Густий, солодкий, м’який та смачний яблучно-гарбузовий сік Galicia відтепер у новому форматі 1л скло!
У осінньо-зимовий період, коли організм відчуває нестачу у вітамінах, яблучно-гарбузовий сік з м’якоттю збагатить раціон найважливішими мікроелементами і суттєво підвищить імунітет. Рекомендовано для споживання як дієтичний продукт.
Яблучно-гарбузовий сік містить вітаміни, мікроелементи, пектин і каротин:
– Вітамін С (підвищує імунітет);
– Вітамін Т (підвищує гемоглобін);
– Вітамін К (зміцнює кісткову тканину);
– Вітаміни групи В, які виробляють енергію та відіграють важливу роль у підтримці як ментального, так і емоційного здоров’я;
– Мікроелементи – кальцій, залізо, калій, мідь, фосфор, магній;
– За вмістом пектину та каротину, гарбуз перевершує навіть моркву.