– Для виробництва соків ТМ Galicia використовуємо лише стиглі, непошкоджені фрукти та ягоди з заходу України, які пройшли попередню перевірку на фізико – хімічні показники у лабораторії.
– Чи може один і той самий сік мати різний смак?
– Так, смак соку може мати незначні відмінності смаку один від одного. Ми використовуємо різні сорти яблук, причому один і той самий сорт може мати різну кислотність та органолептичні показники за період збору урожаю. Тому ми, як виробник, є дуже залежними не лише від наявності якісної сировини, але і від кліматичних умов.
– Продукція виготовляється у відповідності до вимог українського та європейського законодавства. Також ми ретельно слідкуємо за дотриманням рецептури виготовлення соків прямого віджиму TM Galicia, які передбачають відсутність будь- яких домішок. Тому як технолог гарантую, що воду, цукор та консерванти у соки не додаємо. Вони (соки- прим.автора) на 100% натуральні.
– Чому яблучний сік є основою для більшості соків ТМ Galicia?
– Сік прямого віджиму із ягід та фруктів є досить насиченим і його важко пити в чистому вигляді через високу концентрацію. Яблучний сік є більш нейтральним щодо смаку, тому ми поєднуємо його з іншими видами соків, що робить смак витонченим та гармонійним. А також яблучний сік містить в собі широкий спектр необхідних для людини вітамінів та елементів.