- 
                                    На верхівці піраміди - свіжий фрукт. Відбірні плоди, які ми відбираємо для приготування соків. 
- 
                                    Фреш – сік із 100% свіжо вичавлених плодів, який придатний до споживання 15 хв, поки напій не окислився. 
- 
                                    Сік прямого віджиму - фреш, підданий легкій пастеризації та розлитий в асептичних умовах 
- 
                                    100% сік, але відновлений – це напій з концентрату та води. Концентрат – виготовляють з соку, з якого під тиском та високою температурою видаляють до 85% вологи. Згодом, щоб відновити сік, до концентрату додають дистильовану воду. При таких умовах неможливо зберегти більшу частину вітамінів і напій втрачає свою користь. 
- 
                                    Нектар - напій із концентрату, але зі значно більшим вмістом води та цукру, штучно доданими підсилювачами смаку та ароматизаторами. Лише у такий спосіб можна наситити розбавлений смак. В нектарах фруктова частина складає всього лиш від 25 до 50%. 
- 
                                    Морс - напій які все менше нагадує сік. Адже кількість концентрату зменшується за рахунок додавання більшої кількості води, цукру, барвників, консервантів та ароматизаторів. Наприклад, в морсі вміст концентрату дорівнює 15%. 
- 
                                    Соковий напій все менше нагадує сік. Адже кількість концентрату зменшується за рахунок додавання більшої кількості води, цукру, барвників, консервантів та ароматизаторів. Вміст концентрату дорівнює 10%. 
- 
                                    Соковмісний напій найменше нагадує сік. Адже кількість концентрату зменшується за рахунок додавання більшої кількості води, цукру, барвників, консервантів та ароматизаторів. Вміст концентрату дорівнює, лише 1%.