Яблучно-гарбузовий сік

Яблучно-гарбузовий сік

Яблучно-гарбузовий сік – ніжний смак, що поєднує в собі всі найкращі властивості яблука та гарбуза. Сік містить рідкісний вітамін Т, який перешкоджає накопиченню нашим організмом жирових клітин та сприяє виведенню зайвих солей і токсинів, що покращує колір обличчя.

Склад:

  • Сік яблучний 50%
  • Пюре яблучне 35%
  • Пюре гарбузове 15%
  • Вітаміни та мінерали Zn, Ca, K, Mg, Fe, F, Cu, Na С, В1, Е, Д, А, В2

Технологія прямого віджиму

Мінімальна обробка плодів і максимальне збереження вітамінів та мінералів для Вашого здоров’я без додавання цукру, води, консервантів.

100% натуральний сік 100% натуральний сік
Без додавання цукру Без додавання цукру
Прямий віджим Прямий віджим
Без додавання води Без додавання води
Без додавання консервантів та ГМО Без додавання консервантів та ГМО
Чесний об’єм Чесний об’єм
pyramid
  • На верхівці піраміди - свіжий фрукт. Відбірні плоди, які ми відбираємо для приготування соків.

  • Фреш – сік із 100% свіжо вичавлених плодів, який придатний до споживання 15 хв, поки напій не окислився.

  • Сік прямого віджиму - фреш, підданий легкій пастеризації та розлитий в асептичних умовах

  • 100% сік, але відновлений – це напій з концентрату та води.

    Концентрат – виготовляють з соку, з якого під тиском та високою температурою видаляють до 85% вологи. Згодом, щоб відновити сік, до концентрату додають дистильовану воду. При таких умовах неможливо зберегти більшу частину вітамінів і напій втрачає свою користь.

  • Нектар - напій із концентрату, але зі значно більшим вмістом води та цукру, штучно доданими підсилювачами смаку та ароматизаторами. Лише у такий спосіб можна наситити розбавлений смак. В нектарах фруктова частина складає всього лиш від 25 до 50%.

  • Морс - напій які все менше нагадує сік. Адже кількість концентрату зменшується за рахунок додавання більшої кількості води, цукру, барвників, консервантів та ароматизаторів. Наприклад, в морсі вміст концентрату дорівнює 15%.

  • Соковий напій все менше нагадує сік. Адже кількість концентрату зменшується за рахунок додавання більшої кількості води, цукру, барвників, консервантів та ароматизаторів. Вміст концентрату дорівнює 10%.

  • Соковмісний напій найменше нагадує сік. Адже кількість концентрату зменшується за рахунок додавання більшої кількості води, цукру, барвників, консервантів та ароматизаторів. Вміст концентрату дорівнює, лише 1%.

100% ЖИВИЙ

творімо справжнє українське разом з соками прямого віджим GALICIA

Телефон
+380 (32) 243 - 67 - 11
Центральний офіс «Galicia»:
вул. Артищівська, 9/3 м. Городок, Львівська обл., 81500, Україна